За нас

“КомАд” е строително инвестиционен бранд с дългогодишен и богат опит в изграждането на жилищни и ваканционни комплекси, развиващ се, както в строителната сфера, така и в продажбата на недвижими имоти. Натрупаният опит през годините доведе КомАд до един нов етап в бизнеса и това са именно собствените инвестиции.

Философията на бранда се основава на няколко принципа и това са високо качество, висок стандарт, устойчивост, сигурност, иновация, дизайн и грижа за клиента.

Високо качество

Премиум марки

Устойчивост, сигурност, иновация

Дългогодишен опит

Доказваме, че пазарът на имоти може да предлага качествени решения!

Нашата мисия

Нашата мисия е всеки клиент да бъде доволен – да открие своя нов дом, офис или най-добрата възможност за инвестиция.

Нашето виждане

Ние от „KomAd” се стараем винаги да успеем да погледнем през очите на нашите клиенти.

Когато погледнем като инвеститор и строителна компания, ние имаме отлича визия за изпълнението на техничската част и как най-добре да изпълним стартирания проект.

Когато погледнем през очите на клиента, ние виждаме нов дом, нов живот или пък една прекрасна инвестиция. Напълно разбираме това, което нашите клиенти търсят и затова всяка построена сграда от нас разполага с луксозноизпълнени общи части, функционална квадратура, паркомясто или гараж към всеки апартамент.

Нашите проекти имат удобни локации и са изпълнени с безкомпромисно в качеството си строитество.

Нашата история

Фундаментът на КомАд е дългогодишният опит на юридическото лице, зад което заставаме. Опитът ни научи, че за да бъдем успешни трябва да сме решителни,  последователни и всеотдайни.

Нашата цел е да реализираме желанията на нашите клиенти и да предложим най-добрите проектантски, архитектурни и интериорни решения спрямо последните тенденции в тези индустрии. Уповаваме нашите устои като строително-инвестиционен бранд на съвременни технологии и висококачествено изпълнение. Постигаме целите си, работейки с екипи от експерти и търговски марки с богат опит в строителството в световен мащаб.

Специализирани сме в строителството на жилищни, административни и производствени сгради, и хотели с извършване на всички допълнителни дейности.

Усещането за удовлетвореността на нашите клиенти, е силата която ни води към прогресивно развитие.

Опит

%

Доволни клиенти

Завършени обекти

%

Качество

Нашите услуги

Безкомпромисно качество и в най-малкия детайл!

Архитектурно проектиране

Архитектурни консултации. Предпроектни проучвания. Идейни разработки.  Архитектурно проектиране. Технически и работен проект по всички части за получаване на разрешение за строеж.

Строителство

Строителство на жилищни сгради.  Строителство на ваканционни комплекси. Бизнес сгради. Производствени халета. Дървени и метални конструкции. Може да разгеледате част от реализираните проекти на фирмата тук.

Покупко-продажба

Покупко-продажба  на  недвижими имоти, собствени инвестиции. Посредничество при предлагани от нашите доверени партньори недвижими имоти. Виж нашите имоти тук.

Интериорен дизайн

Обсъждане на идеите на клиента. Консултация за тенденциите в интериорния дизайн с насоки и идеи за изработване на проект. Интериорен стил. Материали. 3D визуализации. Цялостен 3D проект. Одобрение от клиента и възлагане на проекта.

Консултации

Консултации в областта на строителството и недвижимите имоти. Технически и юридически насоки на базата на дългогодишния ни опит с идеята да гарантираме вашето спокойствие и сигурност. Предоставяне на екипи за изпълнение на проектите.

Call Now Button