DIA DE LUX I

by Jun 18, 2022

Етаж 4 Етаж 3 Етаж 2 Етаж 1 Партер - Гаражи

Етаж 4

Етаж 4

Ап.11-Препродажба 

Площ: 126.51 кв.м.

Етаж 3

Етаж 3

Ап.9- Препродажба

Площ: 103.81 кв.м.

Етаж 2

Виж в пълен размер Етаж 2, натисни ТУК

Етаж 1

Партер - Гаражи

Паркоместа

Паркомясто 3

ЗП + Общи части: 15,50 кв.м

Гаражи

Гараж 4

ЗП + Общи части: 22,26 кв.м

Гараж 5

ЗП + Общи части: 22,70 кв.м

КЛИНКНИ ВЪРХУ СНИМКАТА, ЗА ДА ИЗБЕРЕШ СВОЯ ИМОТ

DIA DE LUX 

“DIA DE LUX” е луксозна жилищна сграда в близост до Витоша планина.

В ПРОДАЖБА В DIA DE LUX  СА  АП. 5, 9, 10, 11. ГАРАЖ 4, 5. ПАРКОМЯСТО 4. 

Строително-инвестиционен бранд “КомАд” представя новопостроена жилищна сграда  в гр. София в кв. Манастирски ливади на ул. Йордан Стратиев 2 с наименование “DIA DE LUX”, част от серия новопостроени жилищни сгради, намиращи се в непосредствена близост една до друга – “Dia De Lux I”, “Dia De Lux II”, “Dia De Lux III”.

Името на новия ни  проект идва от латински език и означава “Ден на светлината”. Последното кореспондира с идеята на нашия бранд за стартиране на обекти-жилищно строителство на територията на гр.София и мисията на бранда за осигуряване на комфортни домове и възможност за светло бъдеще на нашите клиенти. В един светъл ден “КомАд” стартира своя бизнес в строителния сектор и започна изпълнението на проекти с висококачествени технологии, истинско олицетворение на добри практики в строителния бизнес. 

Характерни за “КомАд” са висококачествените материали и най-вече прецизност на изпълнението на строителния обект с немски кофражни системи “Peri”, немска дограма “Schuco”, финландски асансьори “Kone” и вентилируеми окачени фасади от ново поколение.

“DIA DE LUX” се характеризира с:

-> цялостното изграждане на конструкцията с най-съвременните цялостни кофражни системи на лидера – производител ,,PERI” – бранд с 54 годишна история, започваща от Weißenhorn, Германия.

-> PVC дограма ,,SCHUCO” – седем камерна, стъклопакет с висококачествени съвременни енергийни стъкла, Френски прозорци.

-> Асансьори ,,KONE” , осигуряващи лекота и ефективност, удобство и надеждност при придвижването.

-> Стенни керамични блокове (червени тухли) “Wienerberger Porotherm” или “Младост” , или друг вид марки, отговарящи на съответния клас. Машинна мазилка също от висок клас.

-> Фасадна топлоизолация – топлоизолационен пакет на марките “Caparol”, “Weber” или “Baumit” с висока плътност и ниска топлопроводимост на изолационния материал, или друг вид марки от съответния клас. HPL, Еталбонд.

-> Вентилируема окачена фасада с керамично покритие.

-> Фасадна каменна облицовка по партерен етаж.

-> Луксозно изпълнени общи части с луксозни подови настилки и стъпала от термолющен гранит, мрамор и др.  Луксозни парапети. 

-> Декоративна мазилка по стени и таван.

Идеологията на “КомАд” се основава на  висококачественото изпълнение на сградата и в тази връзка заявяваме, че освен споменатите дотук марки на водещите производители на материали, също така за всички други видове СМР, се използват висококачествени продукти на лицензирани и доказани производители.

Call Now Button