Дограма Schüco 

by May 31, 2023

“КомАд” – доверяваме се само на професионалисти

Характерни за “КомАд” са висококачествените материали и най-вече прецизност на изпълнението на строителния обект с немски кофражни системи “Peri”, немска дограма “Schuco”, финландски асансьори “Kone” и вентилируеми окачени фасади от ново поколение.

Строително-инвестиционен бранд “КомАд” избира най-доброто за своята практика и за своите обекти. Именно по тази причина ние избираме за нашите конструктни дейности дограма Schüco от AluKönigStahl.

AluKönigStahl е преуспяващо предприятие, действащо в цяла Европа, доставчик на висококачествени алуминиеви, стоманени и пластмасови системи, както и на компоненти за реализиране на съвременна, енергоефективна архитектура, подкрепяйки по този начин прилагането на устойчиви концепции за сгради.

Schüco е световен лидер на пазара за алуминиеви системи и експерт в областта на пластмасовите системи.

Световният лидер в областта на алуминиевите системи и експерт при системите от пластмаса, заедно с иновативното развитие на продукти, са доказателство за лидерството в технологиите и иновациите.

Schüco International KG е основана през 1951 г. от Хайнц Шюрман като металостроителна фирма за производство на витрини с шестима служители в германския град Порта Вестфалика под името Хайнц Шюрман & Co.

През 1964 г. фирмата е купена от концерна Ото Фукс. Днес Schüco разработва и продава системи за сградни обвивки, сред които – за еднофамилни и многофамилни къщи, за обектови и индустриални строежи. Към спектъра от продукти се числят системи за прозорци, врати, фасади и зимни градини, както и системи за балкони, слънцезащита, пожарозащита и димозащита, противовзломни, противокуршумни и противовзривни системи.

КомАд избира за своите проекти Schüco  living 82 MD TopAlu black.

 

Call Now Button